Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ЛКП «Львівелектротранс» відремонтувало два тролейбуси

На початку липня ЛКП «Львівелектротранс» випустило на лінію ще два відремонтовані тролейбуси. Одна із машин, Skoda 14Tr, пройшла повний капітально-відновлювальний ремонт, а також середній ремонт проведено у моделі ЛАЗ Е183 Д1 2006 року випуску. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Завдяки повній модернізації у тролейбусі 578 модель Skoda 14Tr відремонтовано крісла, замінено підлогу, встановлено тоновані панорамні шиби, що відповідають сучасним стандартам. Також відновлено та пофарбовано поруччя, вмонтовано світлодіодні лампи для рівномірного освітлення салону, прокладено системи обігріву салону, модифіковано форму кабіни водія, здійснено обшивку кузова спеціальним довговічним алюмо-композитним матеріалом. Додатково у передній боковій та задній частині вагону розміщено три електронні вказівники маршрутів. Бюджет ремонту та відновлення одного тролейбуса становить близько 650 тис. грн.

Також, як повідомив Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс», на завершальному етапі капітально-відновлюваних робіт перебуває трамвайний вагон 1036, який виїде на маршрут уже на початку серпня. Це вже буде п’ятий трамвайний вагон, капітальне відновлення якого проведено за проектом та на базі ЛКП «Львівелектротранс».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ