Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛКП «Львівелектротранс» замінить опори контактної мережі на пр. Свободи

У зв’язку з ремонтом контактної мережі тролейбусної лінії по пр. Свободи, від пам’ятника Тарасові Шевченку до вул. Городоцької (парна сторона), ЛКП «Львівелектротранс» просить впродовж місяця зголоситися усіх власників контактних підключень та кабельних мереж, які розміщено на опорах, що перебувають на балансі ЛКП «Львівелектротранс». Про це повідомила прес-служба львівської міської ради з посилання на підприємство.

«Усіх власників діючих мереж просимо зголоситися у приймальню головного інженера ЛКП «Львівелектротранс» Володимира Коваліва за адресою вул. Сахарова, 2 (3-ій поверх) або за телефоном (032) 238 68 50 з понеділка до четверга, з 08.00 год до 17.15 год, а в п’ятницю до 16.00 год (обідня перерва з 12.00 год до 13.00 год). Потрібно узгодити дії з відключення та демонтажу існуючих мереж з подальшим підключенням та розміщенням контактних мереж на нових опорах на договірній основі.

У випадку, якщо власники кабельних мереж та підключень не зголосяться до 20 грудня, мережі будуть демонтовані силами служби енергогосподарства ЛКП «Львівелектротранс», - повідомив Іван Бондар, начальник відділу інформації та зав’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ