Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛКП "Залізничнетеплоенерго" приєднали до ЛМКП "Львівтеплоенерго"

Сьогодні на сесії Львівської міської ради прийняли рішення про припинення ЛКП "Залізничнетеплоенерго" шляхом приєднання його до ЛМКП "Львівтеплоенерго".
Фото: Гал-інфо

Як зазначено в Ухвалі, відповідно до Господарського кодексу України, Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", керуючись ухвалою міської ради від 08.07.2021 № 1081 "Про розмежування повноважень між виконавчими органами Львівської міської ради", враховуючи попередні висновки Антимонопольного комітету України від 02.03.2023 № 6-пв, з метою оптимізації сфери теплопостачання у м. Львові міська рада ухвалила припинити Львівське комунальне підприємство "Залізничнетеплоенерго" шляхом приєднання до Львівського міського комунального підприємства "Львівтеплоенерго".

Також було вирішено утворити комісію з припинення Львівського комунального підприємства "Залізничнетеплоенерго" шляхом приєднання до Львівського міського комунального підприємства "Львівтеплоенерго".

До комісії зокрема увійшов директор ЛКП "Залізничнетеплоенерго" Вольський Валентин та в.о. начальника управління інженерного господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської
міської ради Матківський Іван.

Дане об'єднання підтримали 42 депутати Львівської міської ради.

"В нас були неодноразові прецеденти, коли керівник навіть не пускав депутатів на підприємство. Не знаю, що він хотів приховати, але сам факт. Саме ЛКП "Залізничнетеплоенерго" занадто специфічне, щоб його зберігати. Найголовніше, що персонал зберігає свої робочі місця", - зокрема повідомив перед голосуванням депутат фракції "Європейська Солідарність" Сергій Івах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ