Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛКП “Збиранка”, що вивозить сміття зі Львова, грубо порушує екологічне законодавство

У зв'язку із ненаданням результатів проведення екологічного моніторингу впливу Львівського сміттєзвалища на довкілля (термін подання - щокварталу), матеріалів на державну екологічну експертизу щодо впливу сміттєзвалища на довкілля, а також документів, які підтверджують забезпечення розробки проекту комплексної рекультивації сміттєзвалища, Держуправлінням охорони навколишнього природного середовища в Львівській області відмовлено ЛКП «Збиранка» у видачі дозволу на розміщення відходів у 2011 році. Повідомив в.о. начальника Держуправління Мирослав Хом'як.

Львівське комунальне підприємство «Збиранка» грубо порушило терміни подачі документів на отримання дозволу, подавши першу заявку 11.06.2010р. до Управління «Єдиний офіс», хоча законодавством передбачено подавати заявки до 01 квітня попереднього року (для отримання дозволу на наступний рік).

Для отримання дозволу ЛКП «Збиранка» необхідно подати через Управління «Єдиний офіс» заявку із матеріалами, що підтверджують виконання вказаних заходів.

На разі Львівське комунальне підприємство «Збиранка», яке займається експлуатацією міського сміттєзвалища твердих побутових відходів в с. Грибовичі з 01.01.2011 р., працює без дозволу та затвердженого ліміту на розміщення та захоронення твердих побутових відходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ