Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛМО партії НСНУ започаткувала акцію «Зателефонуй другові на схід»

Львівська міська організація партії Народний Союз „Наша Україна» напередодні Дня соборності 22 січня започаткувала акцію «Зателефонуй другові на схід» — про це повідомили у прес-службі Львівської міської організації партії Народний союз „Наша Україна».
Йдеться про те, що політично активні львів’яни мали б долучитися до процесу єднання держави не лише виступами на мітингах, а й за допомогою сучасних технічних засобів. Сотні галицьких родин набули собі друзів, зокрема, з Донеччини, приймаючи гостей зі сходу під час святкової акції «Різдво разом». Тоді до Львова на запрошення міського осередку «Нашої України» приїхали дві сотні донецьких дітей. Вони повечеряли з львів’янами 6 січня, побували у Карпатах, відтак бавилися у Шевченківському гаю на святі «Наша Україна – наші традиції». Тепер є нагода згадати про веселі дні у Львові під час телефонних розмов.
Народний Союз „Наша Україна» переконаний, що напередодні Дня соборності спілкуватимуться не тільки ті, кого поєднало Різдво, а й львів’яни, які мають давніх друзів чи родичів на сході держави. Варто лише погортати старі телефонні записники і здивувати призабутого знайомого дзвінком зі Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ