Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМР шукає “незаплямованого” директора для Фонду культури

Виконавчий комітет Львівської міськради у зв’язку зі створенням Фонду культури Львівської громади оголосив конкурс на вакантну посаду виконавчого директора. Однією з основних вимог є бездоганна ділова репутація.
Фото ілюстративне. Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Як зазначають в ЛМР, Фонд культури Львівської громади є новою інституцією, мета якої - створити середовище, що буде максимально сприятливим для розвитку та реалізації творчих чи культурних ініціатив. Над проєктом працювали два роки, а до створення фонду долучили чималу кількість людей, зокрема, громадських діячів та аналітиків. 

Фінансування фонду відбуватиметься з різних джерел. Відтак основними “китами”, завдяки яким функціонуватиме інституція, стали міський, обласний та державний бюджети. Додатково залучать інші фонди та донорські інституції, а також меценатів і спонсорів. 

Тепер розпочався етап пошуку виконавчого директора. Як зазначили у вакансії, на посаді повинна бути особа, яка є фахівцем у сфері культури, має бездоганну ділову репутацію і високий суспільний авторитет, ну і, звісно ж, вільно володіє державною мовою. 

Головними умовами також стали:

  • повна вища освіта у сфері культури (магістр);
  • стаж діяльності у сфері культури не менше 3 років;
  • досвід розроблення та участі у реалізації інвестиційних та грантових проєктів;
  • досвід роботи на керівних посадах в установах, програмах, проєктах у сфері культури;
  • володіння основними навичками роботи на персональному комп’ютері.

Аби мати більше шансів, додали й інші критерії, а саме: ступінь MBA (Master of Business Administration), MPA (Master of Public Administration), MLA (Master of Liberal Arts), чи магістра державного управління. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ