Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМР скасувала дозволи на 32 рекламні конструкції за ініціативою рекламорозповсюджувача

У п'ятницю, 21 травня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради прийняли рішення щодо скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами, виданих ТзОВ «Наша справа Аутдор».

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Зокрема, як зазначила директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич,  рекламорозповсюджувач зініціював скасування дозволів на 32 рекламні конструкції, зокрема у центральній частині міста та на магістральних дорогах.

«Один з найбільших рекламорозповсюджувачів зініціював вперше, я вважаю, дуже достойну і правильну свою позицію. Він подав звернення, щоб скасувати дозволи на 32 конструкції: 24 конструкції – це сітілайти, переважно у центральній частині міста і, відповідно, решту конструкцій - на магістральних вулицях. У загальному підсумку 32 дозволи ми скасовуємо. Він вже почав демонтаж і на цих місцях реклами більше не буде», - доповіла Ірина Кулинич, директорка департаменту економічного розвитку.

«Ми домовляємось, що центр має бути максимально без реклами. Там не має бути реклами, тому що вона псує зовнішній вигляд», - додав міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ