Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМР вимагає від львівських ОСББ прибирати довкола будинків, інакше — штраф

Зранку в місті працювало 33 одиниці снігоочисної техніки. Про це сьогодні, 8 лютого, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.
Фото ЛМР

Як повідомили на «Гарячій лінії міста», станом на ранок до прибирання міста від снігу та ожеледиці було залучено 33 одиниці снігоочисної техніки, ще 41 — була на чергуванні. Загалом для посипання доріг та хідників використано 152 м куб піскосуміші та 12 тонн солі.

В місті працювало 24 піскорозкидувачів, 5 навантажувачів, 3 трактори та 1 одиниця іншої техніки. Зокрема, у Галицькому районі до прибирання було залучено 6 одиниць техніки, у Франківському — 8, у Залізничному — 4, у Шевченківському — 4, у Личаківському — 5, у Сихівському — 6.

Львівська міська рада звертається також до голів ОСББ та керівників управлінських компаній з вимогою якісного прибирання прибудинкових територій та хідників. Відповідно до ст. 152 Адміністративного кодексу, за неякісне прибирання передбачено штрафні санкції.

Загалом у Львові до прибирання міста взимку готово 140 одиниць снігоочисної та іншої комунальної техніки.

Мерія просить мешканців бути обережними та про усі надзвичайні ситуації повідомляти «Гарячу лінію міста» для оперативного реагування комунальних служб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ