Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛНАУ став ліцензійним користувачем програмного забезпечення Siemens

ЛНАУ став ліцензійним користувачем програмного забезпечення Siemens Digital Industries Software. Про це повідомили 15 березня Гал-інфо у пресслужбі Львівського національного аграрного університет.

На факультеті механіки та енергетики Львівського НАУ формуються передумови до створення потужного навчально-практичного центру з підготовки та перепідготовки фахівців у сфері галузевого машинобудування. Черговим дієвим заходом у цьому плані є отримання ліцензії на програмне забезпечення Siemens Digital Industries Software, використання якого дозволяє впровадити в навчальний процес останні програмні продукти, розроблені всесвітньо відомою компанією Siemens.

Отримання ліцензії стало можливим завдяки участі Львівського НАУ в оголошеному компанією Siemens конкурсі грантових проєктів на отримання програмного забезпечення. Такий проєкт був підготовлений і успішно захищений доцентом кафедри машинобудування І.Г. Стукальцем. В результаті цього університет став ліцензійним користувачем програмного забезпечення Siemens Digital Industries Software в кількості 25 місць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ