Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛНУ запрошує на магістерську програму подвійного диплому – «InterMaths»

Львівський національний університет імені Івана Франка запрошує випускників бакалаврату подати заявку на магістерську програму подвійного диплому у галузі прикладної математики – «InterMaths» (Interdisciplinary and Applied Mathematics)!

Програма передбачає один рік навчання у Львівському університеті та рік в Університеті міста Л’Аквіла (Італія). По закінченню студенти отримують два дипломи магістра: українського та європейського зразків.

Університет Л’Аквіли пропонує вступникам 5 стипендій у розмірі 8500 євро кожна, а також допомогу у підборі житла та з оформлення всіх необхідних документів.

Вступ відбуватиметься на основі диплому бакалавра та співбесіди, яка проводиться для оцінювання знань і визначення рівня володіння англійською мовою, адже усі навчальні курси викладаються англійською.

Випускник програми Іван Михайлюк ділиться : «Навчання за програмою InterMaths для мене було правильним вибором у правильний час. Вагаючись між кар’єрою в ІТ та продовженням навчання після бакалаврату, я вирішив спробувати свої сили в європейському університеті. Зараз, уже закінчивши навчання, можу впевнено сказати, що отриманий досвід змінив мій світогляд. Для мене навчання в Італії – це якісні й цікаві навчальні курси, конкурентне багатонаціональне середовище, інший характер взаємин між викладачами і студентами. Завдяки цьому я відчув нову мотивацію до навчання, здобув потрібні теоретичні і прикладні знання. З іншого боку, це життя серед мальовничих гір, інтенсивні літні школи, незабутні подорожі Європою та нові друзі з багатьох країн світу. Проте найціннішим, що я здобув протягом року в Італії, – це усвідомлення величезних можливостей, які дає європейська освіта, зокрема для наукової кар’єри у сфері прикладної математики. Відтак, закінчивши програму, я чітко знаю, що маю робити для власної професійної реалізації».

Не баріться! Заявки на участь в InterMaths 2021-2023 прийматимуться до 15 травня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ