Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОДА образилась, що облрада не хоче возити її працівників у своєму автобусі

31 січня 2006 року працівник управління з питань внутрішньої політики Львівської обласної державної адміністрації Дмитро Архипович брав участь у виїзді голови Львівської обласної ради Михайла Сендака на завод „Львівсільмаш”, де мала відбутися зустріч з працівниками заводу. Обмежень щодо участі в акції не було (акредитація не була потрібна). Під брамою заводу „Львівсільмаш” помічник Михайла Сендака Андрій Козак в брутальній формі змусив працівника залишити мікроавтобус, в якому той перебував разом із журналістами. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.
Голова Львівської обласної ради Михайло Сендак пояснив працівнику управління з питань внутрішньої політики, що представники обласної державної адміністрації мають їздити з головою облдержадміністрації Петром Олійником, а обласна рада возити їх на акції не буде.
Така поведінка представників обласної ради не може не викликати обурення, особливо в світлі підписаної нещодавно угоди про співпрацю між обласною радою та обласною державною адміністрацією.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ