Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛОДА розповіли про проміжні результати проєкту “SELFIE”

На сьогоднішньому брифінгу щодо навчання педагогів організації дистанційної освіти, який відбувся в Львівській ОДА повідомили, коли будуть відомі результати пілотного проєкту “SELFIE”.

Пілотний проєкт “SELFIE” - безкоштовний інструмент, призначений допомогти школам впровадити цифрові технології у навчання, аналізувати та оцінювати їхній рівень.  Був впроваджений листом МОН України «Щодо пілотного впровадження проєкту SELFIE у закладах загальної середньої освіти та професійної (професійно-технічної) освіти» ще в квітні цього року. 

Як зазначили на сайті МОН України, у Запорізькій та Львівській областях інструмент пілотували як школи, так і заклади профосвіти. На Івано-Франківщині, Сумщині, Херсонщині, Рівненщині, Черкащині, Чернігівщині, Донеччині та в м. Києві у пілотному проєкті залучили по три заклади професійної освіти.

Зараз цим безкоштовним інструментом вже скористалися тисячі закладів освіти по всьому світу, в Україні проєкт пілотували у 93 закладах освіти. Важливим є те, що у проєкті взяли участь заклади з різним технічним забезпеченням, наповненістю учнями та з різних населених пунктів – від маленьких сіл до міст обласних центрів.

Директор Центру інноваційних освітніх технологій Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти «Львівської політехніки» Маргарита Носкова зазначила, що заклади освіти одержали докладний візуалізований динамічний звіт та рекомендації щодо розроблення перспективного плану цифрового перетворення.

Докладний аналіз одержаних результатів пілотування інструменту в Україні буде представлено у серпні 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ