Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛОДА співпрацюватиме з Палатою торгівлі та промисловості Італія-Україна у низці галузей

Сьогодні, 27 жовтня, перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик зустрівся з представниками Громадської спілки «Палата торгівлі та промисловості Італія-Україна». Сторони обговорили напрямки та конкретні кроки по майбутній співпраці.
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Андрій Годик ознайомив гостей із потенціалом Львівщини, розповів про діяльність Служби експортера та Служби інвестора.

«Ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб сформувати правильну культуру та механізм співпраці з іноземними партнерами, інвесторами, і тими підприємцями, які готові працювати з Львівщиною. Так, одним із завдань Служби інвестора є сприяння інвесторам, як мають намір вкладати кошти в бізнес на території області, на всіх етапах реалізації проєкту: від реєстрації до кінцевого продукту», - зазначив Андрій Годик.

Перший заступник висловив сподівання, що співпраця з Палатою торгівлі та промисловості Італія-Україна буде плідною та результативною, як для відносин між Італією та Львівщиною, а також для бізнесу обох країн.

В межах зустрічі сторони підписали Меморандум  про взаєморозуміння та співробітництво.

Відтак, сторони поглиблюватимуть, зміцнюватимуть та розширюватимуть  співробітництво у таких галузях, як промисловість, сільське господарство, транспорт і торгівля, а також раціональне використання природних ресурсів.

Серед шляхів реалізації Меморандуму:

  • захист інтересів інвесторів та сприяння встановленню ділових контактів між бізнесовими колами обох країн;
  • заохочення обмінів торговельними делегаціями та підтримки таких візитів;
  • надання допомоги в організації проведенні семінарів, конференцій, ділових зустрічей, «круглих столів» тощо;
  • сприяння використанню бізнес-мережі з метою обміну діловими можливостями обох країнах;
  • здійснення обміну інформацією з метою розвитку торговельних контактів та реалізації спільних проєктів тощо.

Довідково

Італійсько-українська торгово-промислова палата заснована в 2019 році, виходячи з двадцятирічного досвіду в асоціативній сфері, бізнес-консалтингу та інтернаціоналізації, з метою розширення діяльності та представлення економічних інтересів італійських та українських компаній всередині  і за межами відповідних національних кордонів.

Функція представництва та інституційного лобіювання підтримується постійним пошуком співпраці з державними адміністраціями, державними органами та асоціаціями приватних і державних компаній, а також інтенсивною комунікаційною діяльністю з італійськими ЗМІ, установами та бізнесом.

Італійсько-українська торгово-промислова палата здійснює постійну двосторонню акцію стратегічного спрямування та матеріально-технічного, юридичного та комерційного забезпечення діяльності італійських та українських компаній як у своїх країнах, так і за кордоном.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ