Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОР підтримала ініціативу створення Фонду розвитку Львівського регіону

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОР, сьогодні, 14 листопада, відбулося чергове засідання постійної комісії з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики.

Спершу депутати взяли до відома інформацію департаменту економічної політики Львівської ОДА щодо проєкту рішення обласної ради ʺПро затвердження Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року та Плану заходів з реалізації у 2021 – 2023 роках Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 рокуʺ.

Далі члени комісії підтримали ініціативу першого заступника голови Львівської обласної ради Богдана Гагалюка про запровадження Фонду розвитку Львівського регіону, який покликаний займатися підтримкою малого бізнесу у вигляді пільгового мікрокредитування. Приклади успішності реалізації такого механізму існують, наприклад, у Польщі та Німеччині. Відтак дане питання вже опрацьовує профільний департамент Львівської ОДА.

Окрім того, комісія вивчила низку питань щодо ситуації з опаленням у Новояворівську та Новому Роздолі, а також розглянула проблемні питання вугільної галузі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ