Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Лозунг «Купуй львівське» має стати принципом нашого життя – Михайло Цимбалюк

Сьогодні, 27 сiчня у Львiвськiй ОДА відбулось підписання Меморандуму про спiвробiтництво між облдержадмiнiстрацiсю та ринками.

Відповідно до Меморандуму, керівники ринків створюють додаткові торговельні місця для безпосередніх виробників сiльськогосподарсько продукції та сприяють проведенню на територіях ринків ярмарків з продажу сільськогосподарської продукцiї та продукцiї харчопереробних підприємств.

Окрiм цього, вони зобов’язалися надати безпосереднім виробникам сільськогосподарської продукції пільги зi сплати оренди за торгові місця.

Облдержадмiнiстрацiя, своєю чергою, сприяє залученню виробників сiлъськогосподарської продукції та підприємств харчопереробної промисловості до реалiзацiї продукцiї на ринках та здійснює заходи щодо наповнення споживчого ринку продовольчими товарами.

«Ринки – це те місце, де люди не лише купують продукцію, а й обмінюються інформацією про соціально-культурні події в нашому краї», – зазначив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

Він також наголосив на деяких проблемах взаємодії ринків з владою і додав, що ці стосунки повинні бути на паритетних умовах.

Губернатор зазначив, що від керівництва ринків залежать ціни на ппродукцію, а подекуди вони є безпідставно завищеними, особливо на молоко та гречку.

«Ми готові шукати виробників, скажімо, тої ж гречки, щоб ті оптом за прийнятними цінами постачали продукцію на ринок», – сказав він.

Голова ОДА наголосив на культурі обслуговування та якості продукції на ринках. «Ми маємо бути патріотами свого краю, і лозунг «Купуй львівське» має стати принципом нашого життя», – сказав він.

Крім цього, в ході підписання Меморандуму було оголошено про створення Ради ринків, яка зустрічатиметься з головою ОДА щоквартально, проводитиме виїзні засідання.

«На зустрічах з керівництвом ринків обов’язково мають бути присутні керівники контролюючих органів та міліції, до яких також є чимало питань», – наголосив Цимбалюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ