Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луценко: У разі провалу в ГПУ піду з політики

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що готовий піти з політики в разі провалу на займаній посаді. Про це він сказав в інтерв'ю "ТСН".

"Знаю, що буде в результаті успіху, який потрібен нам усім. І знаю, що буде в результаті провалу - я тоді йду з будь-якого політичного і громадського життя. Я цілком віддаю собі звіт. Але зараз я не хочу займатися політичними заявами. Я хочу налагодити роботу в одному з найважливіших напрямків українського життя", - сказав Луценко.

Водночас він зазначив, що розуміє, з якими труднощами йому доведеться зіткнутися.

"Я розумію, що суспільство вимагає негайного результату, а я підозрюю, що в ГПУ готових матеріалів немає, і робота зводилася до паперової тяганини. Давайте так - я взяв тайм-аут на тиждень і потім поговоримо, тому що поки це все лише мої припущення. На відміну від 2005 року, я знаю, куди прийшов. Я знаю, з ким маю справу, і я знаю точно, чого від мене чекає суспільство", - додав генпрокурор.

Нагадаємо, 13 травня Президент України Петро Порошенко представив співробітникам Генеральної прокуратури нового голову відомства Юрія Луценка.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ