Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів бере революцію у свої руки

Учора, 25 листопада, у Львові відбулося засідання координаційного комітету львівського Євромайдану, під час якого студенти, активісти та депутати вирішували, як організувати довіз львівських студентів до Києва та найголовніше - захистити їх на шляху до столиці.

Було вирішено, що зі Львова повинна виїхати група, яка буде координувати дії львів’ян у Києві. Вини повинні стежити за їхньою безпекою, надавати їм усю необхідну допомогу.

Прозвучала й інша пропозиція, щоб група львів’ян піклувалася у Києві не лише про своїх, але й надавала усю необхідну допомогу людям з інших регіонів.

За словами самих студентів, найбільша проблема – це як безперешкодно дістатися зі Львова до Києва.

Відомо, що у Львові щодня на вулиці виходять більше як 10 тис молодих людей. Головне завдання - забезпечити їхній довіз до Києва.

На думку присутніх на координаційній раді політиків, молоді люди зі Львова стали б новими потужним поштовхом, адже Київ зараз дуже цього потребує.

Для того, щоб захистити групи студентів, які їхатимуть до Києва, запропонували наступну формулу: кожну групу студенів, які виїжджатимуть зі Львова,  супроводжувати повинні депутати Львівської облради або нардепи.

Однак, як зазначив депутат Андрій Корнат, з цього приводу треба почути думку Києва.

Натомість активісти запевнили, що Київ дійсно потребує підтримки зі Львова і чекає її, тому дії потрібно координувати спільно.

«У Києві треба забезпечити підтримку не лише для львів’ян, але для цілої України», - сказала активістка Ольга Сало.

Фото Дмитра Ларіна, Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ