Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів оновив алгоритм дій в разі відсутності централізованого водопостачання

Львів готується до зимового періоду і комунальні служби оновлюють алгоритм дій у разі надзвичайної ситуації. Важливим тут залишається питання забезпечення мешканців міста водою за умови відсутності централізованого водопостачання.

Як повідомляють в ЛМР, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк провела виїзну нараду з відповідними службами для узгодження усіх критичних моментів роботи.

«Усі об’єкти водопостачання забезпечені генераторами, що дозволяє подати воду до перших поверхів будинків. Однак, у разі відсутності і такої можливості, то Львівводоканал придбав ємності для води. Розроблена карта території по місту, де вказано локації, на яких, у разі припинення централізованого водопостачання, буде встановлено ємності, з яких мешканці зможуть брати воду. Для цього також визначено бортові машини шляхово-ремонтних підприємств Львова для перевезення цих ємностей на визначені локації. Також є ще окрема спецтехніка (водовозки) з ємностями для доставки води.

Паралельно укладаємо ще договори з підприємствами різних форм власності щодо співпраці для здійснення заходів забезпечення міста питною водою. Ми маємо бути готові до різних ситуацій. Всі працюємо на перемогу», - наголосила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ