Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів отримав Програму компенсації пільгового проїзду

Сьогодні, 22 березня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати підтримали Програму здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян електротранспортом Львова. «За» проголосувало 53 депутати, передає кореспондент Гал-інфо із сесійної зали.

Зокрема, депутати встановили порядок здійснення компенсаційних виплат. Порядок визначає єдиний механізм відшкодування вартості проїзду за пільговий проїзд окремих категорій громадян електротранспортом за рахунок коштів міського бюджету Львова.

Загальна сума відшкодування компенсаційних виплат буде визначена кошторисними призначеннями на відповідний бюджетний рік за рахунок коштів міського бюджету Львова.

Відшкодування буде проводитись через перерахування коштів управлінням транспорту підприємству-перевізнику відповідно до наданих розрахунків.

Типовий договір, укладений між управлінням транспорту та підприємством-перевізником, підписаний двома сторонами, слід буде подати до Головного управління Державної казначейської служби України у Львівській області.

Відшкодування має проводить один раз на місяць щомісячно протягом року.

Підставою для обчислення втрат доходів підприємства-перевізника і обсягу компенсації є звітні дані, статистичні дані, інші форми звітності, що застосовуються підприємством-перевізником. За основу при складанні розрахунків приймається виручка від перевезення платних пасажирів, кількість перевезених платних пасажирів, вартість проїзду та коефіцієнт співвідношення кількості пасажирів-пільговиків та пасажирів, які оплачують проїзд.

Сума компенсаційних виплат, яка підлягає відшкодуванню за забезпечення пільгового проїзду окремих пільгових категорій громадян, розраховується як добуток фактичної виручки від надання послуг з перевезення пасажирів і коефіцієнту співвідношення кількості пасажирів-пільговиків та пасажирів, які оплачують проїзд.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ