Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів планує посилювати карантинні обмеження

Сьогодні у мерії відбулось засідання міського штабу з протидії коронавірусу, де обговорили посилення карантину.
Фото Дрогобицька міська рада

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Повідомляється, що ситуація із захворюваністю доволі складна, щоденно збільшується кількість госпіталізацій, зокрема серед дітей. Відтак, рішення штабу запропонують на розгляд міської комісії з питань ТЕБ і НС, яка засідатиме цього тижня.

«Ми сьогодні розглянули ситуацію з поширенням ковіду на території міста Львова, власне заслухали звіт і можемо констатувати, що ця хвиля за динамікою зараз нагадує ту хвилю, яка була весною цього року, тобто динаміка зростає. Специфіка цього штаму в тому, що він дуже вражає дітей, і ми бачимо це за кількістю хворих в лікарні Охматдит. Тому з нашого боку є готовність і ми звернулися щодо відкриття ковідних пакетів в дитячій лікарні на Орлика і в пологовому будинку на Мечникова, тому це будуть ще два додаткові міські заклади до тих чотирьох лікарень, які вже приймають хворих на ковід.

Також, зважаючи на динаміку поширення і збільшення кількості захворілих, ми проговорили на штабі посилення заходів у різних сферах – бізнесу, культури тощо. Із четверга вступають в дію обмеження щодо великих розважальних заходів. Також ми проговорили виконання з 18 жовтня обмеження щодо позашкілля, навчання у школах, вишах, коледжах. Ці заходи будуть посилені, ще цього тижня ми проведемо комісію ТЕБ і НС, а вже завтра ми плануємо провести zoom-зустрічі із середовищами для того, щоб узгодити і проговорити ефективність тих обмежень, які вступатимуть в дію з наступного тижня», - зазначив у коментарі перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ