Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів приймає другий етап Всеукраїнської ліги плавання

1 червня урочистою церемонією на базі комплексу відкритих плавальних басейнів НСБ літніх видів спорту у Львові розпочався другий етап Ліги плавання України, до участі в якій прибула рекордна кількість учасників – 720 плавців (юнаки та дівчата 2009 р.н. і молодші), котрі представляють збірні команди 18 областей, а також команда юних спортсменів з Білорусі.

Осередки спортивного плавання Львова та Червонограда представляють майже 60 юних плавців.

Учасників змагань вітали президент федерації плавання Львівської області Андріян Гутник, заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба, заступник начальника управління молоді та спорту Львівської міської ради Ксенія Пилипів, директор львівської ДЮСШ-9 Віктор Нерода, керівники Ліни плавання України.

Змагання для юних спортсменів віком до 13 років триватимуть у Львові до 3 червня ц.р. й проводяться без попередніх запливів, а найсильніші плавці виступатимуть в останніх запливах у кожному номері програми на дистанціях 50, 100, 200 метрів усіма способами; 200 та 400 метрів комплексним плаванням. Програма передбачає також і естафетні запливи.

Ліга плавання організувала й пряму трансляцію на офіційному сайтіwww.ukrswim.org

Варто зауважити що перший етап відбувся в лютому ц.р. в м. Кременчузі, а останній третій планується провести в жовтня в м. Камянському.

Призовий фонд, встановлений організаційним комітетом, складає 40 000 грн. за підсумками усіх етапів окремо серед дівчат та юнаків та розподілятиметься таким чином:

 1 місце       10 000 грн.

2 місце        5 000 грн.

3 місце        3 000 грн.

4 місце        1 500 грн.

5 місце          500 грн.

Noc.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ