Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Учні 2-4 класів Львова зможуть безкоштовно навчатись плаванню під час весняних канікул (відео)

Начальник управління освіти Львова Андрій Закалюк у своєму щотижневому відеозверненні розповів про останні шкільні новини.

Йдеться, зокрема, про шкільні квізи та шкільні спортивні ліги, безкоштовне навчання плаванню, лекції про ментальне здоров’я і фінансову грамотність.

«Цього тижня відбувся перший етап шкільних квізів. Участь в інтелектуальних змаганнях  взяли близько 900 учнів четвертих класів. Наступний етап – квізи для учнів 8-9-их класів . Ми дуже радіємо, що кожна школа бере в цьому участь.

Також цього тижня у нас відбувся перший етап всеукраїнських шкільних спортивних  ліг «Пліч-о-пліч». Відбулися змагання з черлідингу, участь взяли  400 дітей міста.Ми вітаємо їх та бажаємо перемоги на всеукраїнському рівні.

Крім того, стартував проєкт «Не дрібниці». Це можливість для підлітків, віком 12-17 років, відвідувати лекції на тему ментального здоров’я. На наших сторінках у соцмережах є можливість зареєструватися, щоб відвідувати ці лекції», - розповів Андрій Закалюк.

Також головний освітянин Львова зазначив, що з 18 по 24 березня, у межах  відзначення Всесвітнього тижня грошей, у школах міста відбудеться близько 100 зустрічей на тему фінансової грамотності. Цю подію організовують у партнерстві з «Фундацією Кредо».  Зареєструватися можна тут.

«І про наш масштабний проєкт – навчання плаванню. Якщо діти навчаються в 2-му, 3-му чи 4-му класах і в цих школах немає басейну, то вони можуть відвідувати безкоштовно уроки плавання у тих школах, де є басейн. Необхідно зареєструватися, і діти матимуть можливість впродовж весняних канікул відвідати заняття з плавання», - наголосив Андрій Закалюк.

Реєстраційна форма для занять з плавання – тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ