Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львів прийматиме Весняний Діловий Форум 2017

27 квітня на стадіоні «Арена Львів» на Весняному діловому форумі збереться понад 200 представників бізнесу, влади, інвесторів та фінансистів. Захід відвідає директор ЄБРР в Україні Шевкі Оджунер. Прес-конференція організаторів відбудеться у вівторок, 28 березня. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Мета заходу - побудова виграшних стратегій, розробка ефективних інструментів та відкриття нових ринків для представників українського бізнесу, які шукають можливостей для свого розвитку в непростих економічних умовах, спричинених великою кількістю зовнішніх негативних факторів.

Учасники форуму отримають можливість отримати експертні міркування визнаних в Україні фахівців у чотирьох тематичних панелях, які нададуть власникам та керівникам бізнесу відповіді на питання щодо перспектив розвитку країни в період 2017-2020, перспектив роботи різних сфер економіки, фінансового сектору, галузі людського капіталу, а також прикладів успішних проектів, які реалізовані в Україні.

За словами організатора форуму Володимира Глащенкова, взяти участь планують також міські голови та керівники облдержадміністрацій 6 областей Західної України. Найбільшу кількість учасників заходу очікують саме з цих регіонів, а також з Києва та Східної України. Запрошеним гостем стане директор ЄБРР в Україні Шевкі Оджунер.

«Участь у форумі Шевкі Оджунера – директора ЄБРР в Україні, інституції, яка є найбільшим інвестором нашої держави, свідчить про високий рівень як самого Форуму, так і важливості регіону через виклики, що є на Сході України», - каже Володимир Глащенков.

Ініціатори зазначають - цього року форум триватиме два дні – 28 квітня планують провести спільний бізнес-сніданок на літній терасі готелю Citadell Inn з Спілкою Українських Підприємців (СУП) за участю власників відомих в Україні компаній. Зокрема, сніданок відвідають засновник компанії «Інтертоп» Володимир Цой і керівник компанії Stekloplast Наталія Єремєєва, які є членами ради директорів СУПу.

Нагадаємо, прес-конференція з нагоди Весняного Ділового Форуму відбудеться у вівторок, 28 березня, у малій сесійній залі львівської Ратуші. Учасники прес-конференції: Володимир Глащенков, керуючий партнер «Юридичної компанії «Ейч Ді Партнерз», організатор Форуму, Ольга Сивак, керівник управління інвестицій ЛМР, Степан Ревич –Nexia DK, партнер форуму, модератор 4 панелі Форуму та Андрій Вишневський, власник та директор ТзОВ «Інститут проектування «Комфортбуд», партнер Форуму.

Більше інформації про Форум можна знайти на сайті проекту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ