Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Lviv Region Industry Hub запрацював у тестовому режимі

Сьогодні, 27 вересня, презентували сайт Lviv Region Industry Hub. Веб-портал дасть можливість ще більше в інформативному плані зблизити промислові підприємства в їхній взаємодії між собою і дасть можливість усім подивитися на ті основні інновації, що є в промисловості Львівщини. Про це проінформувала прес-служба Львівської ОДА.

«На сайті, що працює наразі в тестовому режимі, є кілька розділів. Забезпечено можливість онлайн доступу до різних можливостей і промисловості, і експортного потенціалу, інвестиційних можливостей тощо. Деякі розділи є чисто інформативними, а є функціональні розділи, серед яких: промислова кооперація, інвестиційна платформа тощо. Підприємства можуть розповісти про те, яку продукцію вони випускають, на що вони зорієнтовані і яким чином вони можуть надавати послуги. Це дуже важливо, тому, що створення промислових кластерів було спрямоване на те, щоб суб’єкти господарювання між собою тісніше комунікували, щоб фінансовий ресурс залишався на Львівщині. Ми обов’язково будемо моніторити відгуки від суб’єктів господарювання та інших учасників процесу, аби вдосконалювати цей веб-портал», - розповів директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів.

Ініціатива «Львівський промисловий хаб» покликаний скоординувати взаємодію між промисловістю закладами професійно-технічної освіти та науковими установами. В межах хабу створили промислові кластери, об'єднання промислових підприємств, переформатовані підходи до профтехосвіти,  а також ввели в цей процес наукові установи у вигляді наукових центрів, що проводитимуть відповідні дослідження стосовно зміни підходів та методів навчання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ