Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів шукає інвестора для будівництва виставкового комплексу біля «Арени Львів»

Львівська мерія працює над проектами будівництва виставкового комплексу та конгрес-центру. Про це сьогодні, 21 квітня, у своєму звіті про роботу виконавчих органів міської ради розповів міський голова Львова Андрій Садовий. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Сьогодні культура а також конференц-індустрія стають в світі потужними факторами зростання економіки. Там, де відбуваються культурні події високого рівня, де відбуваються масштабні ділові форуми – туди йде інвестор, туди йде турист, там є життя і розвиток. Ми почали цей процес одними з перших в Україні і вирвались вперед. Минулого року Львів відвідало близько 2 мільйонів туристів, фактично кожного тижня відбуваються серйозні ділові, галузеві конференції. Ця індустрія уже дає роботу десяткам тисяч львів’ян і надалі зростатиме. Але нам не варто розслаблятись. Це та ситуація, коли лідер повинен постійно знаходити сили і мотивацію рухатись далі, аби залишатись попереду. З літа очевидно будуть скасовані візи і для багатьох українців відкриються нові європейські туристичні напрямки. Цінова ситуація їх щоправда дещо стримуватиме, але на це в перспективі також не можна покладатись.

Серед важливих проектів – пошук інвестора під будівництво нового виставкового комплексу поблизу «Арени Львів» та нового конгрес-центру. Ми вже бачимо, що втрачаємо ряд серйозних подій лише через відсутність якісної, професійної інфраструктури для проведення великих ділових подій», - розповів Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ