Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів відстає від Вроцлава на 15 років

«Львів відстає від Вроцлава на 15 років», – зазначив керівник варшавського бюро Центру аналізу європейської політики Марцін Заборовський

Учора, 31 січня, у Львівській міській раді  під час зустрічі зі стажерами  програми «Перший кар’єрний крок»  Марцін Заборовський дав поради Львову.

Зокрема, наголосив: «Перш за все, ви повинні зрозуміти, що ви вливаєте на своє життя. Ви входити у доросле життя, наприклад, створюючи бізнес. І якщо вас бізнес успішний, то це вже дуже добрий вклад у суспільство. Тому що ви платите податки, ви даєте роботу іншим людям і дбаєте про себе самих.

Інша річ – це публічне управління, яке є більш стабільне, більш передбачуване, але іноді може розчаровувати. І тут потрібно справді любити сою справу. Процес може затягнути вас на довгі роки, але у результаті ви можете побачити успішні результат своєї роботи. Я вважаю, що ту сатисфакцію, яку ви отримуєте , коли бачити зміни у своєму місті, бачите нові підприємства, чисті вулиці та щасливих людей – це неймовірно».

Також Марцін Заборовський пояснив, чому «децентралізація – найважливіша реформа, якої потребує кожна країна»: «Коли ви маєте повноваження ближче до людей, з якими ви тісно працюєте, тоді ці люди знають, хто і за що відповідає. А ті, хто ними керує, – муніципалітети чи області, – вони знають, що їхня діяльність справді важлива».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ