Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Львівагромашпроект” запроваджує нову продукцію

Уже до наступної весни ВАТ „Агромашпроект” планує налагодити випуск чотирьох видів нової продукції. Зокрема, планується налагодити виробництво 24-метрових оприскувачів на 3,2 тис. л; оприскувачі з повітряною завісою (для вітряної погоди); протруювачі насіння на 25-30 т/год,; зернонавантажувачі до 30 т. Про це „Гал-info” повідомив голова правління Іван Ількович.

Він також розповів, що нещодавно на підприємстві почали виробляти прилади для проведення дезінфекції, які застосовують для боротьби з пташиним грипом, сказом.
Іван Ількович також розповів, що з початку року на підприємстві подвоїли обсяги виробництва. У наступному році планують також поставки продукції в Росію, зокрема домовленості є з російською фірмою „Август” на протруювачі насіння і оприскувачі.
ВАТ „Львівагромашпроект” понад 40 років проектує, виготовляє, проводить продаж і технічний сервіс машин для хімічного та біологічного захисту рослин і насіння.
ВАТ „Львівагромашпроект” виготовляє: сім модифікацій обприскувачів серії ОПШ-2000, які застосовуються для хімічного та біологічного захисту польових культур від шкідників, хвороб і бур'янів та внесення рідких мінеральних добрив типу КАС. Обприскувачі агрегатуються з тракторами МТЗ-80/82, ЮМЗ, ХТЗ та ін. Дезінфекційні установки, які призначені для дезінфекції та санітарної обробки таких об'єктів: тваринницьких приміщень і прилеглих до них територій, забійних пунктів і майданчиків, територій продовольчих ринків, торговельних майданчиків, молоко- та м'ясопереробних підприємств, холодильників, залізничних вагонів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ