Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Львівелектротранс» чекає на державну компенсацію за перевезення пільговиків

«Львівелектротранс» не має коштів, щоб сплатити за спожиту електроенергію за січень – про це «Гал-info» повідомив начальник управління транспорту ЛМР Микола Шкурган.
За його словами, 498 тисяч 128 гривень, які потрібно сплатити за січень, підприємство не має, і «Львівелектротранс» чекатиме на державні кошти, які мають повернути за пільгове перевезення пасажирів. «Якщо не надійдуть такі кошти до 7 лютого, то навіть не відомо, що буде далі. Можливо, «Львівобленерго» трохи почекає», – сказав Микола Шкурган.
Нагадаємо, учора у ВАТ „Львівобленерго” заявили, що з 1 лютого ”Львівелектротранс” може залишитися без електроенергії, оскільки станом на 29 січня 2007 року заборгувало „Львівобленерго” 498 тисяч 128 гривень.
Як зазначив сьогодні начальник відділу розрахунків і договорів „Львівобленерго” Роман Гринчук: „Якщо у підприємства є заборгованість, то ми маємо право його відключити від електропостачання. І до 7 лютого „Львівелектротранс” має сплатити свої борги. Якщо вони не мають таких коштів, то хай беруть банківський кредит”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ