Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

«Львівелектротранс» повідомив подробиці нещасного випадку зі слюсарем

Сьогодні, 12 квітня, близько 09.00 у трамвайному депо ЛКП «Львівелектротранс» на вул. Городоцькій, 185, при підготовці до буксирування трамвайного вагона, травмувався двадцятитрирічний слюсар депо, повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на ЛКП «Львівелектротранс».

Потерпілого госпіталізували до Лікарні швидкої медичної допомоги. Наказом по підприємству буде створена комісія щодо розслідування нещасного випадку на ЛКП «Львівелектротранс».

«Чоловік зазнав травмування стегна правої ноги. Одразу ж на місці співробітники депо надали колезі невідкладну медичну допомогу та викликали швидку. Лікарі швидкої встановили, що чоловік потребує додаткової лікарської допомоги та госпіталізували травмованого до Лікарні швидкої медичної допомоги, де прооперували пошкоджену ногу. У лікарні перебуває інженер з охорони праці трамвайного депо і як тільки буде встановлено діагноз, ЛКП «Львівелектротранс», згідно закону, впродовж доби, повідомить про нещасний випадок на виробництві Фонд соціального страхування та Головне управління Держпраці у Львівській області.

У найближчий час, наказом по підприємству, буде створена комісія щодо розслідування нещасного випадку. Рішення буде винесено у законом встановлені терміни. Також травмований працівник отримає посильну матеріальну допомогу від ЛКП «Львівелектротранс»», - повідомив Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ