Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Львівгаз” має незадовільні розрахунки з ДК «Газ України» за спожитий у квітні 2006 року бюджетними організаціями та населенням природний газ

В „Львівгаз” незадовільні  розрахунки з ДК «Газ України» за спожитий у квітні 2006 року  бюджетними організаціями та населенням природний газ. Про це „Гал-info” повідомили прес-службі  ДК «Газ України»
Рівень розрахунків „Львівгаз” з ДК «Газ України» становить 38%,   компанією також   на нараді було піддано критиці діяльність підприємств «Київгаз» (0%), «Одесагаз» (29%), «Коростишівгаз» (47%), «Черкасигаз» (63%), «Шепетівкагаз» (67%), «Волиньгаз» (69%).
Керівництво Компанії висловило також сподівання щодо якнайшвидшого розв’язання керівниками новобраних місцевих органів самоврядування гострих питань належного фінансування потреб бюджетних установ (з місцевих бюджетів) для забезпечення ними розрахунків за спожитий природний газ
 На 100% з Компанією розрахувалися за спожитий у квітні цього року (станом на 20 квітня) бюджетними організаціями природний газ 13 регіональних підприємств з газопостачання та газифікації. Це, зокрема, ВАТ «Кіровоградгаз», «Полтавагаз», «Херсонгаз», «Уманьгаз», «Тернопільгаз», «Рівнегаз», «Івано-Франківськгаз», «Донецькміськгаз», «Коростишівгаз», «Тернопільміськгаз», «Волиньгаз», «Черкасигаз», «Запоріжгаз».
 Наблизилися до ста відсотків розрахунки за спожитий у бюджетній сфері у квітні природний газ ще чотирьох підприємств з газопостачання та газифікації.
 Загальний рівень розрахунків з Компанією підприємств з газопостачання та газифікації за спожитий бюджетними організаціями та установами природний газ дещо зріс і з початку 2006 року у порівнянні з минулим роком і становить  72,4%.
 Позитивні зрушення в розрахунках з ДК «Газ України» таких підприємств  за спожитий у бюджетній сфері природний газ принесла спільна робота керівництва ВАТ та місцевих органів влади в тому числі і новообраних органів самоврядування. Про це було наголошено під час селекторної наради керівництва Компанії з керівниками регіональних підприємств з газопостачання та газифікації, під час якої було розглянуто актуальні питання роботи цих підприємств.
 На нараді було відзначено також, що за спожитий населенням у квітні природний газ з Компанією на 100% розрахувалися 11 підприємств з газопостачання та газифікації, а розрахунки 10 підприємств наблизилися до цього показника.
 Зріс рівень розрахунків з Компанією підприємств з газопостачання та газифікації за спожитий населенням газ і у порівнянні з минулим роком. З початку  2006 року рівень таких розрахунків зріс на 11,5% у порівнянні з аналогічним періодом 2005 р.
 На нараді відзначалося також, що у квітні більш активно почали здійснювати розрахунки за спожитий природний газ і підприємства комунальної теплоенергетики (ТКЕ). У 14 областях України рівень розрахунків підприємств ТКЕ за спожитий у квітні п. р. природний газ становить 100%, а у 5 областях перевищує 85%, що є середнім показником по Україні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ