Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівобленерго» впровадили додаткову телефонну лінію для споживачів Червонограда

ПрАТ «Львівобленерго» впровадило додатковий багатоканальний телефонний номер (0249) 9-83-02 у Шахтному районі електромереж для споживачів міст Червонограда, Соснівки та селища Гірник. Про це 13 листопада повідомили у прес-службі ПрАТ «Львівобленерго».

Зателефонувавши за цим номером, споживачі зможуть повідомити про відсутність світла в помешканні, дізнатись про причини відключення та час відновлення електропостачання.

Протягом місяця нова телефонна лінія працюватиме у тестовому режимі.

Такий проект вже успішно практикується у Жовківському (0252) 6-50-15 та Пустомитівському (0230) 4-12-26 і (0230) 4-22-06 районах електромереж. В найближчій перспективі в усіх районах Львівщини будуть впроваджені додаткові телефонні лінії.

Чому впроваджуються додаткові багатоканальні номери?

На сьогодні всі телефонні дзвінки клієнтів з міста Львова та всієї Львівської області приймає і обробляє кол-центр Товариства. Проте в час аварій, внаслідок  негоди та в період подачі показників лічильників, виникають труднощі із додзвоном споживачів на гарячу лінію «Львівобленерго» - 0 800 50 15 68. Одним із шляхів вирішення цієї ситуації та покращення якості обслуговування стало впровадження додаткових стаціонарних багатоканальних телефонних номерів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ