Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

“Львівобленерго” вважає, що можливе захоплення компанії людьми наближеними до Григоришина

Правління ВАТ “Львівобленерго” володіє інформацією про можливе неправомірне втручання в роботу енергопостачальної компанії людьми, наближеними до російського бізнесмена, акціонера компанії Костянтина Григоришина. Про це „Гал-info” повідомила у відділі корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”
За інформацією, що надійшла з конфіденційних джерел, найближчим часом щодо ВАТ “Львівобленерго” планується застосувати добре відому схему, що базується на використанні корумпованих суддів із інших областей  та абсолютно безпідставних судових ухвал, із якими в енергопостачальні компанії приходять судові виконавці і намагаються блокувати роботу обленерго – повідомляє відділ корпоративних звязків .
Також правлінню компанії стало відомо, що до цієї провокації буде залучено деякі засоби масової інформації, зокрема – „5-й канал”. Поява судового виконавця в адміністративному приміщенні обленерго може супроводжуватися так званим “страйком”, у якому візьмуть участь абсолютно сторонні люди, що отримають за це грошову винагороду.
За останній період це вже не перша загроза неправового втручання в роботу енергопостачальної компанії. Після того, як близько місяця тому відбулися спроби силового захоплення низки обленерго, правління та профспілкові комітети цих компаній звернулися до органів центральної влади із проханням “негайного правового втручання і відповідної реакції з боку силових структур”. Слід зазначити, що центральна влада, зокрема прем’єр- міністр України Юрій Єхануров, а також органи місцевої влади зробили все можливе, аби не допустити неправомірного силового захоплення “Львівобленерго”. Проте поява такого сигналу свідчить про те, що ситуація із обласними енергопостачальними компаніями поки що далека від стабілізації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ