Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина – серед лідерів щодо популяризації українського книговидання

Як повідомили у прес-службі ЛОДА, 21 лютого відбувся звіт департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Як повідомив під час звіту директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Андрій Ковальський, у межах програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області торік провели відкритий конкурс ʺКращі книги Львівщиниʺ і відібрали 210 видання для закупівлі. Також провели процедуру тендерних торгів, закупили 18 851 книгу на загальну суму – 2 200 тис грн.

“Закуплені книги розповсюджувались серед бібліотек, громадських організацій, бюджетних установ та населення для забезпечення читацьких потреб. В умовах російсько-української війни, книги Львівських видавців є потужною інформаційною зброєю”, - зазначив Андрій Ковальський.

Також він зазначив, що у 2018 році провели конкурс підтримки періодичних видань області. За результатами конкурсу фінансової підтримку надали 26 періодичним друкованим виданням таким як: Часопис ʺДзвінʺ, Часопис ʺНова Неділяʺ, Журнал ʺСвіт Дитиниʺ, Журнал ʺУніверсумʺ, Журнал ʺГраждаʺ, Газета ʺБлаговістʺ, Історико – краєзнавчий часопис ʺГрегітʺ, Журнал-газета ʺСузір’яʺ, Газета ʺВісник Агрофорумʺ

Окрім того, впродовж 2018 року організували та провели 14 виїзних книжкових виставок-ярмарків. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ