Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівщина претендуватиме на проведення етапу Giro d'Italia, - Козицький

Начальник військової адміністрації Львівщини Максим Козицький заявив, що на Львівщині готові приймати навіть такі потужні велоперегони як Giro d'Italia!
Фото: Facebook Максима Козицького

Козицький зазначив, що вкотре переконався у цьому сьогодні під час старту традиційного Всеукраїнського веломарафону «Львівська сотка». Понад пів тисячі велосипедистів, десятки кілометрів дороги, ідеальна організація та високий рівень мотивації учасників!

"Якщо пропозиція глави МЗС Італії Антоніо Таяні провести перший етап престижної велогонки Giro d'Italia наступного року в Україні почне реалізовуватись практичними організаційними кроками, Львівщина претендуватиме на проведення цих змагань. Для цього Управління молоді та спорту Львівської ОДА у партнерстві з федераціями вже напрацьовує можливі маршрути", - повідомив Максим Козицький.

Начальник ВЦА Львівщини також подякував учасникам та організаторам заходу. Вже у чотирнадцяте ця подія відбувається на Львівщині та другий рік поспіль із благодійною метою – своїм стартовим внеском учасники фінансово допомагають нашим захисникам і захисницям.

"Бажаю кожному та кожній показати свій найкращий результат! Прямуємо до нашої спільної найважливішої перемоги!", - написав Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ