Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівщина приймає літній чемпіонат України з біатлону серед юніорів та юніорок

Завтра, 26 липня, на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру на Самбірщині стартує чемпіонат України з літнього біатлону серед юніорів та юніорок. Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.

На чемпіонаті біатлоністи боротимуться на лише за медалі, а й за право представляти Україну на чемпіонаті світу, що відбудеться у Німеччині наприкінці серпня. 

Львівщину на змаганнях представлятимуть  спортсмени та  тренери Львівського обласного центру олімпійської підготовки  із зимових видів спорту Юлія та Олена Городні, Тарас Бардадин, Вероніка Шевчик, Віолета Лиманська, Юліана Тейкало та Вікторія Ясенич. Окрім спортсменів Львівщини, участь у змаганнях візьмуть представники Харківщини, Тернопільщини, Закарпаття, Чернігівщини, Сумщини та Київщини.

У середу біатлоністи позмагаються у суперспринті на лижоролерах. У пролозі спортсмени здолають 3,5 кілометри, а у фіналі – 6 кілометрів. У четвер атлети змагатимуться за нагороди у спринті.

В останній день змагань, 30 липня, після одноденного офіційного тренування спортсмени поборються за медалі у гонці переслідуванні. Юніори здолають 12, 5 кілометрів, а юніорки – 10 кілометрів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ