Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина прийматиме Всеукраїнський форум щодо розвитку молодіжних центрів

28 жовтня у Львові розпочнеться Всеукраїнський форум «Молодіжні центри в Україні».
Фото ілюстративне

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

У заході візьмуть участь представники молодіжних центрів з різних регіонів України та працівники структурних підрозділів у сфері молодіжної політики державних органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Всеукраїнський форум стане платформою для обміну досвідом серед учасників.

«Учасники форуму попрацють у групах, візьмуть участь в освітніх сесіях та обговореннях щодо нормативно-правової діяльності молодіжних центрів, менеджменту, тайм-менеджменту, комплексного розв’язання проблемних ситуацій та уміння ухвалювати рішення. Такі заходи сприятимуть посиленню ефективної діяльності молодіжних центрів, підвищенню рівня знань щодо їх управління в менеджерів та керівників таких центрів. Також на учасників вишколу чекатиме програма з виїздом у «МолоДвіжЦентр. Львів», Львівський обласний молодіжний центр, Lviv Open Lab, Pixlab, тощо», - розповів керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Завдяки отриманим знанням під час заходу учасники форуму переглянуть плани, методи та інструменти роботи з молоддю у власних молодіжних центрах, орієнтуватимуться під час розробки програм та заходів на пріоритети, визначені в Національній молодіжній стратегії до 2030 року, затвердженій Указом Президента України. Також одним із значних результатів форуму буде участь представників молодіжних центрів в опрацюванні проєктів актів щодо Порядку присудження молодіжним центрам Національного знаку якості, Рекомендацій щодо роботи молодіжних просторів в Україні тощо.

Організаторами Всеукраїнського форуму «Молодіжні центри в Україні» є Міністерство молоді та спорту України, управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, державна установа «Всеукраїнський молодіжний центр», громадська спілка «Асоціація молодіжних центрів України».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ