Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівщина прийматиме юнацький чемпіонат України зі стрибків у воду

15-18 червня у відкритому плавальному басейні навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України у м. Львові (вул. Клепарівська, 39-а) відбудеться чемпіонат України зі стрибків у воду серед юнаків та дівчат віком до 13 років (група “C”), повідомили в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

Змагання проводяться за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Федерації України зі стрибків у воду, управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівської обласної федерації стрибків у воду, відділення НОК України у Львівській області та НСБ ЛВС МО України. Головний суддя змагань: суддя національної категорії Олег Мельніков (м. Львів).

У програмі змагань: індивідуальні стрибки з одно- та три- метрового трамплінів серед дівчат та юнаків, а також синхронні стрибки (дівчата, юнаки) з триметрового трампліну.

У львівських змаганнях очікується участь майже 50 юних стрибунів у воду, які представлятимуть 7 збірних команд, зокрема з м. Києва, Запорізької, Харківської, Миколаївської, Донецької, Луганської та Львівської областей.

У складі команди Львівщини виступатимуть п’ятеро вихованок СДЮШОР «Олімп-Л»  Тетяна Гудиш, Марта-Марія Змий, Анна Марічко, Софія Нашкерська, Віра Середяк (представник команди Уляна Кавійчик).

Церемонія урочистого відкриття відбудеться 15 червня о 9.45.

Початок змагань щоденно о 10.00.

Вхід вільний. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ