Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Федерацію стрибків у воду Львівщини очолила Оксана Вацеба

Нещодавно Львівська обласна федерація стрибків у воду провела засідання, під час якого вибрали нового керівника організації. Нею стала Оксана Вацеба, заступниця директора Львівського фахового коледжу спорту, професорка, почесна працівниця фізичної культури. Про це повідомили 1 лютого Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Оксана Вацеба

Нагадаємо, раніше виконував обов’язки президента федерації Заслужений тренер України Олег Мельніков. Зараз він став віцепрезидентом федерації.

Слід зауважити, що стрибки у воду – відносно новий вид спорту для Львівщини, у нас за часів незалежності він розвивається тільки шість років. Це одна з водних спортивних дисциплін. Спортсмени змагаються у стрибках з трампліна та вежі. Під час стрибка спортсмени виконують ряд акробатичних дій – оберти, гвинти.

Нагадаємо, у 2021 році Федерація стрибків у воду Львівщини планує провести щонайменше два чемпіонати обласного рівня: один у басейні Навчально-спортивної бази літніх видів спорту, а інший у Новояворівську. У планах також проведення на території області чемпіонату України.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, в Україні офіційно запровадили День тренера.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ