Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівщина розрахувалась за спожитий у вересні газ на 100%

Підприємства комунальної теплоенергетики областей України, окрім Харківської, Дніпропетровської та Сумської, повністю розрахувались за спожитий у вересні природний газ. Станом на 4 жовтня 100% вартості спожитого у 2006 р. природного газу перед ДК “Газ України” сплатили 370 підприємств ТКЕ (54% усіх підприємств ТКЕ). Зокрема, підприємства ТКЕ Львівщини розрахувались за спожитий у вересні газ на 100%.
„Газ України” вкотре попередив, що природний газ постачатиметься лише тим підприємствам теплокомуненерго, які дотримуватимуться договірних умов з ДК “Газ України” про 100% оплату поточного споживання палива. Також до початку опалювального сезону (15 жовтня), підприємства ТКЕ повинні погасити заборгованість за спожитий протягом 2006 р. природний газ. За наявності боргів у теплокомуненерго Компанія не матиме змоги закупити необхідні для безперебійного проходження опалювального сезону обсяги природного газу.
Загальний борг підприємств ТКЕ України за спожитий з початку 2006 року газ станом на 4 жовтня становить 506 млн. грн.
Протягом вересня ДК “Газ України” відключала від газопостачання підприємства ТКЕ-боржники Вінницької, Донецької, Запорізької, Київської, Львівської, Рівненської, Черкаської, Чернігівської і Хмельницької областей. Повідомляє прес-служба ДК «Газ України».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ