Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівщина розширює співпрацю із Республікою Узбекистан

Як повідомили 14 травня Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, Львівщина розширює співпрацю із Республікою Узбекистан у сфері сільського господарства.
Фото: Львівська ОДА

Заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко зустрівся із Радником з торгово-економічних питань Посольства Республіки Узбекистан в Україні Санжаром Касімовим, аби обговорити можливі шляхи співпраці у галузі сільського господарства.

Юрій Бучко ознайомив гостей із потенціалом регіону та наголосив на важливості розвитку аграрного сектору в контексті стимулювання економіки області.

«Приємно усвідомлювати, що наші партнери із із Узбекистану висловили зацікавлення налагодити співпрацю у галузі сільського господарства на Львівщині. Важливо продовжувати цю співпрацю та напрацьовувати нові спільні проекти. Ми ставимо завдання сприяти і вітчизняним, і іноземним інвесторам, хто хоче розвивати тут бізнес», - зазначив Юрій Бучко

В межах зустрічі сторони обговорили шляхи реалізації нових проектів, зокрема в частині розведення великої рогатої худоби.

«Питання співпраці з аграрними компаніями Львівщини, надзвичайно актуальне, адже кожен рік поголів’я великої рогатої худоби на Львівщині зменшується. Ми пильно стежимо за розвитком аграрного сектору у вашому регіоні, адже він один із найсприятливіших для такого бізнесу. Гадаю, для обох сторін наша співпраця принесе добрі результати», - наголосив Санжар Касімов.

Сторони також наголосили на необхідності залучення найкращих фахівців та впровадження передових технологій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ