Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина розвиває інфраструктуру для велотуризму

У межах реалізації проекту "Велокарпатія: розвиток інфраструктури для велотуризму на Львівщині" здійснюється будівництво велодоріжки від смт Славсько до с. Волосянка з облаштуванням стартової і фінішної локацій. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.
Львівщина розвиває інфраструктуру для велотуризму

Довжина велодоріжки становитиме 6,8 км, сьогодні вже збудовано 3 км. Планується облаштувати стартову та фінішну локації, а також розробити відповідний велоквест.

Проект спрямований на розвиток туристичної інфраструктури гірських територій Львівської області, розвиток та популяризацію активного відпочинку, створення безпечних умов для велотуристів, які здійснюють свої мандрівки гірськими територіями.

У межах проекту вже збудовано нову MTB велотрасу на г. Погар. довжиною 2,14 км, облаштованою 24 трамплінами. Велотраса споруджена з використанням існуючого рельєфу, з поворотами контруклонами та влаштування на ній близько 30 різнопланових дерев’яних та земляних конструкцій: трамплінів типу «дроп», «двогорбий трамплін», «волрайд», «трамплін зі столом», «поворот з контрухилом», а також необхідних дерев’яних конструкцій.

Зазначимо, будівництво велотраси та велодоріжки здійснюється в рамках реалізації проекту регіонального розвитку, який реалізовується за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, обласного та місцевого бюджетів у партнерстві з управлінням туризму та курортів ЛОДА та Славською ОТГ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ