Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина відновить 37 мостових переходів у межах "Малого Карпатського кола"

На Львівщині в рамках інвестиційного проєкту "Мале Карпатське коло", який є частиною програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", будуть відновлені 37 мостових переходів, а наразі активні роботи тривають на шістьох об’єктах.
фото - Служба автомобільних доріг Львівської області

Про це повідомила у фейсбуці Служба автомобільних доріг Львівської області.

Зараз ремонтують мостові переходи на автомобільних дорогах М-06 Київ - Чоп та Т-14-24 Сколе - Славське. 

Зокрема триває капітальний ремонт мостового переходу через річку Бринівка на автомобільній дорозі М-06 Київ – Чоп у селі Тухолька, км 681+309. Станом на зараз цей міст вже відремонтували на одній частині і почали демонтажні роботи на іншій частині споруди.

Окрім ремонту цього моста капітально ремонтують переправи через річки Бринівка у селі Плав’я та Сможанка у селі Сможе на дорозі Київ - Чоп. 

Повідомляється, що на усіх трьох мостах організовано реверсивний рух транспорту.

Також завершальні роботи тривають на мостових переходах через річки Орява поблизу села Орява та Орявчик у селі Козьова на дорозі М-06 Київ - Чоп, а також через річку Опір у селищі Славське на дорозі Т-14-24 Сколе – Славське.

У автодорі наголосили, що проєкт «Мале Карпатське коло» передбачає відновлення 75,5 км доріг загального користування державного значення Львівщини. Йдеться про автомобільні дороги М-06 Київ-Чоп - 51,5 км та Т-14-24 Сколе-Славське – 24,0 км.

"Крім цього, плануємо відновити 37 мостових переходів, з них на дорозі М-06 Київ-Чоп - 26 одиниць, та на дорозі Т-14-24 Сколе-Славське - 11 одиниць. Загалом, Державний інвестпроєкт включає 15 об’єктів на дорогах державного значення у Львівській області на орієнтовну суму 2,7 млрд грн", - додали у пресслужбі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ