Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська делегація відвідала Луганський обласний ліцей-інтернат

Фот ЛОР
Фот ЛОР
Фот ЛОР
Фот ЛОР
1/2
У День Незалежності України львівська делегація, яка перебуває цими днями на сході країни, відвідала Луганський обласний ліцей-інтернат із посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії». Про це повідомила прес-служба Львіської обласної ради.

Гості з Львівщини передали луганським кадетам від Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут спортивний інвентар, а саме: футбольні, баскетбольні, волейбольні м’ячі та інше спортивне спорядження.

Нагадаємо, уже традиційно напередодні Дня Незалежності України голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, депутати облради, волонтери вирушили на схід України. Делегація з Львівщини зустріне державне свято з військовими та місцевими жителями на Луганщині.

Програма перебування передбачає участь в офіційних святкових заходах до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України у м. Сєвєродонецьк, зустрічі з воїнами-земляками, презентацію проекту «Нове військо» та інше.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ