Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівська “Галичанка” без проблем пройшла у фінал чотирьох Кубка України з гандболу

Львівська “Галичанка” успішно пройшла 1/4 Кубка України-2019 з гандболу, розтрощивши тернопільський “Економуніверситет” у двох матчах – 37:15 та 40:18. Ігри відбулися у Тернополі 19 та 20 квітня.

Попри те, що "Галичанка" грала не вдома, свою групу підтримки вона мала – вже традиційно вболівали за наших дівчат на виїзних матчах нацгвардійці з 2-ої Галицької бригади Національної гвардії України, які дислокуються не лише у Львові, але й в Ужгороді та Тернополі.

18 травня відбудуться півфінали Кубка України, 19 травня – фінал та гра за 3-є місце. Півфінальні пари утворять з переможців 1/4 фіналу «сліпим» жеребкуванням.  Нагадаємо що цьогоріч у розіграші Кубка України беруть участь команди Суперліги та Вищої ліги. Усі пари ¼ фіналу: “Галичанка” Львів – “Економуніверситет” Тернопіль; «Карпати» Ужгород – «Спартак» Київ; ДЮСШ № 21 м.Київ – «Дніпрянка» Херсон; БВУФК Бровари – «Реал» Миколаїв. 

Отже, “Галичанка” чекає свого суперника на півфінал й докладе усіх зусиль, щоби повернути Кубок України до Львова. Нагадаємо, що з моменту відновлення розіграшу Кубка України у 2016 році  “Галичанка” двічі виборювала головний трофей (2016, 2017 рр.), а у 2018 році була срібним призером. 

Команда-переможець Кубка України-2019 отримає право на участь в розіграші Кубка ЄГФ (Європейської гандбольної федерації).

ГК «Галичанка»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ