Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівська "Галичанка" вийшла до третього раунду гандбольного Кубка Європи

У неділю, 17 жовтня, львівська гандбольна команда «Галичанка» провела матч-відповідь з чеським «Годоніном» в рамках другого раунду Єврокубка ЄГФ.
фото - facebook.com/hcgalychanka

Про це інформують у пресслужбі клубу.

У першому матчі українки зустрічалися з чеським "Годоніном" та здобули розгромну перемогу з рахунком 22:11. У другій грі команди провели вирішальну в другому раунді зустріч, яка також завершилася перемогою "Галичанки" – 26:16.

Вже з перших хвилин поєдинку галичанки почали нарощувати перевагу, а лідером атак львівського клубу в стартовий відрізок гри стала Марина Коновалова. У «Годоніну» із завершенням зовсім не клеїлося: за перші 15 хвилин чешки закинули лише два м'ячі. Невелика розслабленість підопічних Андронова дозволила суперницям «Галичанки» трохи скоротити розрив, але на перерву львів'янки пішли з комфортними «+6» на свою користь.

У другому таймі галичанки продовжили впевнено вести гру і довели матч до переможного закінчення. Кращими снайперами в складі «Галичанки» стали Ірина Прокопяк і Діана Дмитришин, які закинули по 5 м'ячів. Стільки ж результативних атак провела гандболістка «Годоніну» Бара Крейчікова.

«Галичанка» вийшла до наступної стадії Єврокубка ЄГФ, і там суперники у львів'янок будуть соліднішими. Жеребкування третього раунду євротурніру відбудеться 25-го жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ