Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівська "Галичанка" здобула Кубок України з гандболу

Львівська "Галичанка" стала володаркою Кубку України з гандболу сезону 2020/2021. Трофей команда виборола у Фіналі чотирьох, що відбувся у Миколаєві 4-5 червня. Про це повідомили 7 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ГК "Галичанка"

У півфіналі львів’янки перемогли  "ЗУНУ Енерго ШВСМ" (Тернопіль) - 32:16 (26:6), а у фіналі - херсонську "Дніпрянку" - 29:19 (15:11).

"Дніпрянка" завоювала срібні медалі Кубку України, а бронзу, як і торік, здобув миколаївський "Реал", який в матчі за третє місце переміг "ЗУНУ Енерго ШВСМ".

Нагороду MVP – найціннішого гравця фіналу чотирьох Кубка України від Федерації гандболу України отримала лінійна "Галичанки" Анастасія Мелекесцева.

На рахунку гандболісток "Галичанки" - ще дві відзнаки фіналу чотирьох: Анастасія Мелекесцева та Ірина Прокоп’як отримали нагороди найкращих гравчинь за підсумками півфіналу та фіналу відповідно.

Додамо, що це вже п’ятий Кубок України для львів’янок з шести ймовірних після відновлення турніру у 2016 році: "Галичанка" перемогла у 2016, 2017, 2019, 2020 та 2021 рр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ