Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львівська Хвиля – найпопулярніша радіостанція серед львів’ян та мешканців області

Такі дані навів Київський міжнародний інститут соціології.

Андріївський Анплагд 2018. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Дослідження «Думки і погляди мешканців/-ок потенційної Львівської агломерації» проводилось КМІС на замовлення Програми Ради Європи у співпраці з експертами РЄ, фахівцями з питань місцевого самоврядування в жовтні-листопаді минулого року.

Дослідження охопило територію Львівської громади та сусідні 14 громад. До вибірки увійшло загалом 2000 повнолітніх респондентів, з яких – 1000 осіб мешкають у Львівській громаді, а інші 1000 – з безпосередньо межуючих та інших сусідніх громад. Опитування проводилось у форматі особистих інтерв’ю з використанням паперових анкет. Про це йдеться в аналітичному звіті дослідження. 

Згідно з результатами опитування, найбільша частка слухачів “Львівської Хвилі” саме з потенційної Львівської агломерації  - 23.3% опитаних. З Львівської громади радіостанцію слухають - 21.7% осіб, з сусідніх громад загалом - 28.2%, з безпосередньо межуючих громад - 25.9%, а з інших сусідніх громад - 29.2%. Найчастіше радіо “Львівська Хвиля” слухають люди віком 30-44 років (26.7%).

Частина  слухачів чоловіків складає  29.1%, а жінок  – 18.3%. 

Також до трійки найпопулярніших радіостанцій після “Львівської Хвилі” увійшли радіомережі  “Люкс ФМ”  та "Галичина ФМ”.

Загалом, згідно з дослідженням «Думки і погляди мешканців/-ок потенційної Львівської агломерації» з місцевих / регіональних радіостанцій актуальну інформацію отримує близько 19% опитаних. 

Довідка: 

Опитування «Думки і погляди мешканців/-ок потенційної Львівської агломерації» проводилося методом особистих інтерв’ю з респондентами/-ками в домогосподарствах, де вони проживають. Польовий етап дослідження тривав з 30 жовтня до 22 листопада 2021 року. Загалом в рамках дослідження було проведено 2000 інтерв’ю з респондентами/-ками. Максимальна статистична похибка з імовірністю 0.95 і за дизайн-ефекту 1.5 не перевищує: 3.3% для вибірки потенційної Львівської агломерації в цілому, 6.0% для вибірки м. Львова, 7.4% для вибірки інших населених пунктів Львівської громади, 6.6% для вибірки межуючих громад, які більшою мірою інтегровані із м. Львовом, та для вибірки інших межуючих громад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ