Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська міська рада надала ТзОВ ”Наш ринок” земельну ділянку – Микола Шморгай

Міська рада надала дозвіл на виготовлення проекту відведення земельної ділянки площею 0,4845 га на вул. Я. Раппопорта, 8 в оренду ТзОВ «Наш ринок» терміном на 3 роки за рахунок земель житлової та громадської забудови. Про це повідомив начальник управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради Микола Шморгай.
За його словами, ТзОВ «Наш ринок» не має права будівництва та посадки багаторічних насаджень. Станом на нинішній день ТзОВ ”Наш ринок” розробляє проект відведення земельної ділянки.
 Нагадаємо, що приватні підприємці ТзОВ «Наш ринок» просять Львівську міську раду створити спеціальну комісію, яка би посприяла «Нашому ринку» у підписанні акту користування землі із суміжними землекористувачами – ТзОВ «Краківський ринок» і 3-ю клінічною міською лікарнею. За  словами голови правління ТзОВ «Наш ринок» Еліни Карачевської, приватні підприємці ТзОВ «Наш ринок» самостійно не можуть підписати цієї угоди з ТзОВ «Краківський ринок», а в архівах навіть немає документації на користування землі, на якій розташований Краківський ринок.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ