Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова №15: про укладення договору із ІА «Вголос»

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову про Про укладення договору про надання послуг з інформаційного забезпечення діяльності виборчої комісії з Інформаційним Агентством «Вголос». Повідомили у Львівській МВК.

ПОСТАНОВА № 15

м. Львів

«17» год. «20» хв.

23 вересня 2015 року 

Про укладення договору про надання послуг з інформаційного забезпечення діяльності виборчої комісії з Інформаційним Агентством «Вголос»

Розглянувши пропозиції голови Львівської міської виборчої комісії Львівської області Сліпецького Ігоря Володимировича про залучення Інформаційного Агентства «Вголос» для інформаційного забезпечення діяльності виборчої комісії, з метою забезпечення належної поінформованості виборців та інших учасників виборчого процесу щодо поточної діяльності виборчої комісії з питань підготовки та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2015 року, відповідно до статті 52, статті 53 Закону України «Про місцеві вибори» Львівська міська виборча комісія Львівської області п о с т а н о в л я є:

1. Укласти договір про надання послуг з інформаційного забезпечення діяльності виборчої комісії з Інформаційним Агентством «Вголос».

2. Цю постанову оприлюднити на офіційному стенді виборчої комісії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ