Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівська національна філармонія запрошує на онлайн-концерт до Дня матері

У другу неділю травня в Україні традиційно відзначають День матері. Цей день є чудовою нагодою, щоб щиро подякувати усім матерям за любов, турботу і відданість. Львівська національна філармонія хоче долучитися до святкування та запрошує усіх у неділю 10 травня о 18 годині на онлайн-подію з нагоди цього свята.
Львівська національна філармонія запрошує на онлайн-концерт до Дня матері

Перші кроки, теплі обійми, щирі розмови… Слово «мама» асоціюється у всіх із чимсь особливим, рідним. Це цілий світ, який виникає у перші дні після народження. Це безмежна вдячність, яку не можливо передати словами чи подарунками! Її можна хіба що порівняти з вогнищем, яке щоденно треба підтримувати.

Для усіх матерів на сцені філармонії виступлять такі зірки як Оксана Муха, Софія Соловій, Юрій Гадзецький, Наталія Кухар. У їх виконанні прозвучать улюблені тематичні пісні та оперні арії у супроводі фортепіано та гітари.

Відома українська співачка Оксана Муха під акомпанемент Олега Яреми (гітара) виконає справжні пісенні перлини: «Рідна мати моя», «Я піду в далекі гори», «Ніч яка місячна» та ін.

Неперевершена Софія Соловій, оперна співачка, яка успішно виступає у кращих оперних театрах Європи і світу, у супроводі Олени Маркевич (фортепіано) виконає віртуозну і надзвичайно ніжну арію Русалки з опери Дворжака, знамениті «Чорнобривці» та ліричну італійську пісню Ернесто де Куртіса на слова «Non ti scordar di me» («Не забувай мене»).

У виконанні талановитого подружжя оперних виконавців – Юрія Гадзецького та Наталії Кухар – у супроводі Аліни Шевченко (фортепіано) прозвучать популярні арії та дует з опер Корнгольда, Россіні, Генделя, а також всесвітньовідома «Ave Maria» Шуберта.

«10 травня, у неділю, буде чудове свято – День Матері! Водночас, розуміємо, що ніхто ніяких заходів у цей день не плануватиме. Але жодна епідемія не може відмінити слово «мама», яке є надзвичайно важливим для кожного.

І уявіть собі, для усіх матерів в одному онлайн-концерті будуть співати такі зірки, як Софія Соловій, Оксана Муха, Юрій Гадзецький, Наталія Кухар! Мені здається, що це буде чудова подія, оскільки такий концерт навіть в живому виконанні, при публіці, неодмінно був би аншлаговим. Але у нових умовах, на мою думку, ця святкова подія теж буде не менш успішною!» – розповів генеральний директор філармонії Володимир Сивохіп.

Відеотрансляція концерту відбудеться на офіційному YouTube-каналі та на Facebook-сторінці Львівської національної філармонії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ